Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

webasto-airtop-evo-kachel

Nieuw: Webasto Airtop Evo 40D en 55D Comfort model

Goed nieuws! We hebben weer twee prachtige, nieuwe modellen in ons assortiment, namelijk het Webasto Airtop Evo 40D Comfort model en het Webasto Airtop Evo 55D Comfort model. Met deze kachels wordt het gegarandeerd lekker warm op de boot!

Webasto Air Top heteluchtverwarming advies

In ons nieuwe blog over Webasto kachels vindt u meer informatie, zoals een keuzehulp, montagetips, de verschillende modellen en bedieningen.

Webasto staat voor innovatie

Webasto is een merk dat zich richt op comfort op het water. Hoewel het een uitgebreid assortiment aan producten biedt, vormen de kachels misschien wel het grootste succes. Dat is niet zo gek, want deze warmtebronnen zorgen aan boord voor een behaaglijk klimaat.

Wie bekend is met de kachels van Webasto kent de hoge kwaliteit ervan. Toch kan het volgens Webasto altijd beter en blijven zij innoveren. Daarom ontwikkelden ze de Airtop Evo 40D en 55D. Deze nieuwe kachels zijn stiller en efficiënter dan de vorige generatie en zorgen benedendeks voor een aangename temperatuur. En wat denk je van het ontvochtigen van de hut? Het kan allemaal met deze compacte en krachtige kachel.

Ga voor comfort met de Airtop Evo Comfort modellen!

De comfort modellen bieden nog enkele grote voordelen, vergeleken met de standaard uitvoering. Ze hebben een uitgebreid paneel met een ventilatiestand, een boost stand en een eco stand. Natuurlijk voorzien van comfort bediening. Het product wordt geleverd met een uitgebreid scheepsinstallatiepakket, een slangaansluiting van 90mm, een RVS huiddoorvoer en aansluitmateriaal om de kachel volledig werkend aan boord te installeren.

Het Comfort model is geschikt voor motorjachten tot circa 10 meter en zeiljachten tot 12 meter.

Webasto Airtop Evo bij KOK watersport

Wil jij er lekker warmpjes bij zitten op de boot? Dan kun je in onze webshop terecht voor het Webasto Airtop Evo 40D Comfort model en het Webasto Airtop Evo 55D Comfort model. Beide typen zijn verkrijgbaar in 12V en 24V en worden gratis verzonden. Wil je de kachel liever eerst met eigen ogen zien of heb je er nog vragen over? Kom dan naar onze watersportwinkel in Rotterdam. Wij geven je graag een passend advies.