Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

raymarine element

Raymarine Element S navigatiedisplays

Raymarine heeft onlangs de nieuwste generatie navigatiedisplays met een interne snelle en nauwkeurige gps geïntroduceerd. De Raymarine Element S-serie bestaat uit krachtige kaartplotters met indrukwekkende prestaties. In dit blog gaan we dieper in op de kenmerken en vertellen we waarom de Raymarine Element S een goede keuze is.

Display met Dragonfly technologie

Raymarine Element combineert het succes van de bekroonde Axiom-displays met de goede eigenschappen van de Dragonfly. De filosofie achter de Element S-serie is een kaartplotter met de beste technologieën voor onder andere motorbootvaarders en eventueel recreatievissers wanneer je de kaartplotter voorziet van een transducer. De displays zijn een betaalbare oplossing voor wie een duidelijk en snel display wil om te navigeren.

Kaartplotter functionaliteiten

De interne gps-ontvanger maakt de Raymarine Element S inzetbaar als kaartplotter. Handig voor het opslaan van waypoints, volgen van routes en het navigeren naar visstekken. De displays zijn compatibel met de elektronische vectorkaarten van Navionics.

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je het meest uit een Navionics kaart haalt. 

Uiterst gebruiksvriendelijk

De Raymarine Element S-serie is speciaal ontwikkeld om het zo makkelijk mogelijk te maken. De intuïtieve bediening en het nieuwe LightHouse Sport-besturingssysteem zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Met een grote knop markeer je eenvoudig goede locaties en programmeerbare sneltoetsen bieden direct toegang tot je favoriete pagina’s. De Quad Core-processor biedt de hoogste prestaties in beeldverwerking en tekent kaarten razendsnel opnieuw. Bovendien is het optisch verlijmde lcd-scherm bestand tegen condens en ook in zonlicht goed afleesbaar. Andere apparaten kunnen worden aangesloten dankzij de NMEA2000-poort zoals functies als AIS, stuurautomaat-integratie, VHF en instrumenten.

Radar

De Element is compatible met de Quantum CHIRP radar dome waarmee je verbinding kunt maken via Wifi. Dankzij ATX-technologie en CHIRP pulscompressie ontstaat er een nauwkeurig beeld op het display van objecten zoals boeien en boten.

Modellen

Raymarine Element S is verkrijgbaar met een 7-, 9- en 12-inch en er is optioneel een CPT-transducer leverbaar voor spiegelmontage of een transducer voor rompdoorvoer. De CHIRP-transducers hebben een zeer goede resolutie voor detectie van vissen en bodem op hoge snelheid.

Raymarine Element S kopen?

Voor wie meer controle wil bij het navigeren, is de Raymarine Element S een ideale accessoire aan boord. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of de watersportwinkel te bezoeken.