Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

anti-spinnenspray-spinnenweb-startbrite-spider-away.jpg

Spinnen op de boot

De blaadjes vallen van de steeds kaler wordende bomen, het regent, de kachel gaat weer aan en we genieten ondertussen al van de bekers warme chocolademelk met slagroom. Laten we er maar aan toegeven: het is op en top herfst. Dit heeft misschien wel iets sfeervols, maar de herfst brengt nog iets met zich mee: spinnen. Wanneer de zomer voorbij is, rennen ze overal vandaan en naartoe. Ze kunnen vaak ook nog zwemmen, dus zelfs je boot is niet veilig voor deze geleedpotigen. Wij houden er niet zo van, ook niet op de boot! Maar om nou zelf het water in te springen als het beestje in een noodvaart voorbij trippelt, dat is ook weer zo iets. Gelukkig hoeft dat ook niet, dankzij de producten van Starbrite!

Verjaag de spinnen met Insect Clean spray van Starbrite

Tja, die spinnenwebben moet je wel even zelf weghalen, maar daarna is het werkje vrij snel én makkelijk gedaan. Je sprayt de “Insect Clean spray” van Starbrite op alle logische plekken waar de spinnen zich kunnen bevinden. Vervolgens veeg je de overtollige spray weg met een doek, zodat je geen strepen op je boot krijgt. En dan? Dan ben je al klaar, meer werk is het echt niet. Geloof je het niet? Bekijk dan de demonstratie van Starbrite, waar je blij van wordt!

Spinnenpoep verwijderen met Starbrite’s Vogel- en spinnenpoep reiniger

Je denkt er misschien niet snel over na, maar spinnen poepen -net als vogels- ook rustig op je boot. Ook daar hebben ze bij Starbrite aan gedacht. Met hun “Vogel- en spinnenpoep reiniger” is je boot zo weer schoon. Je spuit het op de vlekken en laat het 30 seconden intrekken. Vervolgens kan je het er met wat water en een washandschoen gemakkelijk af wassen. Nog even afspoelen met wat extra water, en klaar is Kees! Bekijk ook dit filmpje, om te zien hoe makkelijk het is.

Starbrite producten kopen of meer weten?

Deze producten zijn verkrijgbaar in onze webshop, maar je kunt ook naar onze watersportwinkel in Rotterdam komen. Als je vragen hebt over de producten, kun je die gelijk stellen.