Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

starbrite-waterproofing

Starbrite Waterproofing voor waterdichte kappen en doeken

Nu we het water weer op kunnen, is het wel de bedoeling dat alles dat droog moet zijn ook echt droog blijft. Dat doen we door het te beschermen met bootkappen, zonweringdoeken, tentdoeken en andere soorten weefsels voor buitengebruik. Maar wat doe je als het niet meer waterdicht is? Dan kies je voor Starbrite Waterproofing.

Starbrite Waterproofing

Met Starbrite Waterproofing maak je alles in een handomdraai weer waterdicht. Daarnaast biedt de spray nog een ander voordeel. Het voorkomt namelijk rotting en weervorming. Dankzij PTEF heeft de spray een zeer lange werking, zodat je er lang profijt van hebt. We verwachten ook niet anders van Starbrite!

De kracht van Starbrite

Starbrite is opgericht in de Verenigde Staten, in 1973. De vier eerste revolutionaire producten van Starbrite waren reinigers en beschermers voor de automotive branche. Het bedrijf werd zo succesvol, dat ze besloten om hun lijn uit te breiden en ook in de stoffen voor de watersport actief te worden. Door de innovatieve aard van Starbrite, blijft het bedrijf steeds nieuwe producten ontwikkelen om het onderhoud aan een boot zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook gebruikt het merk de meest milieuvriendelijke producten. Zo gebruikt het recyclebaar materiaal om hun producten in te verpakken.

Starbrite Waterproofing is beter voor je boot dan goedkopere huishoudproducten. Deze laten strepen achter en hebben geen effect als ze in contact komen met zeewater.

Zo eenvoudig werkt het!

Het werkt heel eenvoudig, want Starbrite Waterproofing is een handige spray in een fles. Je spuit eenvoudig de vloeistof op de plek die je waterdicht wilt hebben. Voorkom contact met plastic ramen. Laat het daarna even drogen. Daarna is de stof weer klaar voor gebruik. Wil je met eigen ogen zien of het ècht zo makkelijk is? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Starbrite Waterproofing bij KOK watersport

De spray van Starbrite Waterproofing is natuurlijk online te bestellen in onze webshop, maar het is ook verkrijgbaar in onze watersportwinkel in Rotterdam. Als je nog vragen hebt over het product, dan kunnen we deze hier direct beantwoorden. Wel zo makkelijk en gezellig!