Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

NV-charts-atlas-Nederland

NV Charts Atlas Nederland bereidt je voor

De NV Charts Atlas Nederland wijst ons de weg op deze verschillende wateren in Nederland en laat ons precies zien waar we wel of niet doorheen kunnen met onze boot. Er zijn speciale versies beschikbaar voor de volgende wateren: de Noordzee, de Waddenzee, het IJsselmeer en de randmeren, de Rijn en de Maas delta, en de Ooster- en Westerschelde. Zo kun je jouw tochtje op het water goed voorbereiden.

Specifieke informatie

De NV Charts Atlassen zijn ontzettend handig. De kaarten geven ons namelijk relevante informatie, zoals de waterstanden, de brugtijden en brughoogtes.

De kaarten worden elk jaar vernieuwd, zodat de informatie up-to-date blijft en je niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Liever een app?

Hoewel je bij de atlas ook een cd-rom krijgt, is het soms makkelijk om gebruik te maken van een app. Daarom kun je nu ook gratis de NV Charts app downloaden. Dankzij een unieke code op de kaart, navigeer je gemakkelijk via je smartphone.

De grens over zonder te verdwalen

We gaan er natuurlijk niet van uit dat je alleen in Nederland het water op gaat. Daarom bieden we naast de atlassen voor Nederland, ook de NV Charts Atlas Frankrijk (La Manche, Bretagne Nord, Bretagne Sud en Golf de Gascogne) en de NV Charts Atlas Duitsland (Nordfriesische Inseln, Die Elbe, Die Weser, Ostfriesland). Zo kun je ook daar ongestoord genieten van het prachtige waterlandschap.

NV Charts atlassen bij KOK watersport

De NV Charts atlassen zijn verkrijgbaar in onze webshop, maar natuurlijk ook in onze watersportwinkel in Rotterdam. Hier kun je direct al je vragen stellen. Onze medewerkers bieden je graag een professioneel advies en vertellen je alles wat je wilt weten.