Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

besto-reddingsvesten

Reddingsvesten van Besto: veilig op het water

Reddingsvesten van Besto zijn een begrip in de watersport. Ze bieden veiligheid in en op het water, zijn eenvoudig in gebruik en hebben daarnaast ook nog een draagcomfort waar je u tegen zegt. Tijd om deze reddingsvesten eens onder de loep te nemen.

Veiligheid gaat hand in hand met kwaliteit

In de reddingsvesten van Besto voel je je veilig. Doordat het merk zichzelf blijft innoveren, zijn de vesten inmiddels van dusdanige kwaliteit dat je zelfs veilig blijft drijven wanneer je in het water buiten bewustzijn raakt of zware zeilkleding draagt. Dit komt onder andere door het draaivermogen, dat over de jaren sterk verbeterd is.

Doordat de voorkant is gemaakt van verschillende onderdelen, bevordert dit het draagcomfort. Hierdoor kun je je gemakkelijker bewegen.

De Besto reddingsvesten zijn door meerdere gerenommeerde internationale instanties goedgekeurd, zoals de Nederlandse Scheepvaart Inspectie, TNO Holland, Force Technology, Bureau Veritas en Fleetwood Testing Laboratory UK. Dit komt onder andere door het kwaliteitsmateriaal en een goedgekeurd kwaliteitssysteem volgens de Directive 96/98 EC, maar ook door de strenge controle op de Europese veiligheidsnormen van het eindproduct. De reddings- en zwemvesten van Besto zijn voorzien van de ISO-markering.

Het juiste reddingsvest kiezen

Besto weet zich te onderscheiden van andere producenten doordat het assortiment zowel uitgebreid als divers is. Maar er zijn zo veel soorten! Hoe weet je welke je moet kiezen? Gelukkig valt het aanbod gemakkelijk te reduceren naar jouw wensen en behoeften. Wie een reddingsvest zoekt voor zichzelf, kijkt naar zijn eigen lengte en gewicht. Wat ook een belangrijke vraag is om jezelf te stellen is wáár je het reddingsvest gaat gebruiken. Blijf je op de binnenwateren of ga je de open zee op? Op zee kun je te maken krijgen met extreme weersomstandigheden en daar moet je goed op voorbereid zijn.

Besto voor de allerkleinsten en junioren

Kinderen zijn beweeglijk en vol enthousiasme. Wat je wilt voorkomen is dat ze opeens in het water kukelen. Of het nu goede zwemmers zijn of niet; over mogelijke gevolgen wil je liever niet nadenken. Om doemscenario’s te voorkomen heeft Besto reddingsvesten voor kinderen ontwikkeld. Daartoe behoren natuurlijk ook de allerkleinsten. Besto heeft daarom zelfs reddingsvesten voor baby’s en peuters (tot 15 kg). Verder zijn er voor kinderen reddingsvesten beschikbaar voor de volgende gewichtscategorieën: 15-20 kg (toddler), 20-30 kg (child), 30-40 kg (junior).

Let op!
Koop voor kinderen nooit een zwemvest op de groei! Het is voor de veiligheid van groot belang dat het vest goed past en aansluit op het lichaam.

Zwemvest voor honden

Honden staan bekend als “man’s best friend”. Daarom nemen we onze trouwe viervoeter graag overal mee naartoe. Ook op de boot, het water op! Om de hond aan het eind van de dag weer veilig mee naar huis te kunnen nemen, bieden we ook hier veiligheid met het Besto zwemvest voor honden. Deze zijn verkrijgbaar in felle kleuren (geel en oranje) en zijn natuurlijk reflecterend. Mocht hij in het water belanden, dan is hij gemakkelijk te spotten.

Niet alleen bij mensen speelt het gewicht een belangrijke rol bij de keuze voor een goed zwemvest; dat geldt minstens net zo goed voor honden. Daarom hebben wij hondenzwemvesten voor honden van 0-4 kg, 4-8 kg, 8-15 kg, 15-40 kg en 40+ kg.

Reddingsvesten van Besto bij KOK watersport

Ben je op zoek naar een goed reddingsvest? Dan zijn de reddingsvesten van Besto zeker een goede keuze. Natuurlijk zijn ze te bestellen in onze webshop, maar je kunt ook langskomen in onze megastore in Rotterdam. Wij adviseren je graag over het vest dat het meest geschikt is voor jou, want jouw veiligheid en comfort staan bij ons voorop. We bieden natuurlijk ook de benodigde accessoires van Besto. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!