Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Verschil opstapfender en trapfender

Net als de opstapfender is de trapfender multifunctioneel. De opstapfender heeft een enkele stap en biedt hulp om aan boord te komen. De trapfender heeft meerdere treden en heeft ook het uiterlijk van een trapje. Dit is ideaal voor als de boot nog niet is voorzien van een trap of als je aan een van de zijden een extra hulpmiddel wil hebben om aan boord te klimmen. Zowel de opstapfender als de trapfender zijn tegelijkertijd een stootwil.

Trapfenders

De trapfender is te vinden in verschillende soorten maten. Afhankelijk van de grootte van je boot, de lengte naar het water toe en je voorkeur kan je kiezen voor één trede, twee, drie of vier treden. Ze bieden allen dezelfde soort functie en bescherming voor je boot, maar de maten verschillen. Zorg ervoor dat je de afmetingen goed hebt gemeten en vraag advies in onze winkel als je niet zeker bent welke lengte je nodig hebt.

Majoni trapfender

Majoni heeft een breed assortiment aan fenders, hieronder valt ook de trapfender. De Majoni trapfender is stevig en gaat jarenlang mee. De trapfenders zijn gemaakt van PVC en zijn UV bestendig, daardoor blijft de kleur ook lang behouden.

Dan Fender Fenderstep

Dan Fender staat bekend om de heavy duty stootwillen en fenders. De opstapfender is wellicht de meest iconische van het merk. Dan Fender garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van de fenders, de opstapfender biedt zowel maximale bescherming voor de boot als een prettige steun bij het aan boord stappen.