Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Majoni fenders

Majoni heeft ’s werelds grootste assortiment A-kwaliteit fenders en blijft hun mogelijkheden uitbreiden door de juiste producten voor de watersportmarkt te ontwikkelen.

Op deze pagina vind je Talamex stootwillen (Made by Majoni) in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Zo hebben we blauwe, witte, zwarte en antraciete Majoni fenders met een diameter van 12 centimeter tot een diameter van 30 centimeter. Ze bieden een uitstekende bescherming tussen wal en schip.

Lees meer
39 resultaten (1-39)
Sorteren op:

De razend populaire Majoni Star

De Majoni Star is verreweg het bestverkochte model in de Benelux. Dit komt door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en uitgebreide keuze in kleuren en maten.

Deze fender is dankzij het oog aan de onder- en bovenzijde zowel horizontaal als verticaal te monteren en geschikt voor iedere toepassing. Het druppelvormige ontwerp zorgt ervoor dat de stootwil niet in het water komt te hangen en wel goed beschermt daar waar nodig is. De Majoni Star is gemaakt van sterk uv-bestendig zeekwaliteit vinyl en heeft weinig onderhoud nodig. Met warm water en zeep haal je eventuele viezigheid zo weg. De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor optimale prestaties aan boord en een lange levensduur.

Extra sterke heavy duty fenders

Maak je veelvuldig gebruik van fenders en heb je absolute topkwaliteit nodig? Dan zijn Majoni stootwillen in een heavy duty uitvoering een goede keus. Deze zijn van duurzame kwaliteit en kunnen extra belast worden dankzij de massieve kop.

Talamex / Majoni fenders kopen

Majoni stootwillen zijn een must op elke boot. Bestel ze eenvoudig in onze webshop of kom langs bij de watersportwinkel in Rotterdam. Vragen en/of advies nodig? Neem gerust contact op met een van onze productspecialisten!