Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 18:00

Minn Kota buitenboordmotoren

Minn Kota buitenboordmotoren blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. Het merk focust zich op testen en onderzoeken om continu te blijven verbeteren. Daarnaast staan ze bekend om hun ruime aanbod aan elektrische buitenboordmotoren. Voor elke watersporter die “stil” wil varen is er een Minn Kota elektromotor. Wij hebben de populaire serie Minn Kota Endura in het assortiment. Alle modellen werken op 12 Volt.

Lees meer
7 resultaten (1-7)
Sorteren op:

Minn Kota Endura C2

De Minn Kota Endura C2-serie bestaat uit standaard fluistermotoren die verschillen in stuwkracht: 30, 34, 40, 45, 50 en 55 LBS. Hoe hoger de stuwkracht, hoe meer gewicht de motor kan verplaatsen.

Minn Kota Endura C2 is één van de meest verkochte modellen. Ze zijn geschikt voor zoet water en als enige buitenboordmotor in deze klasse voorzien van een testknop voor de accu-indicatie.

De steun en schacht zijn bestand tegen invloeden van buitenaf. Denk aan schokken, stoten en uv-straling. Hierdoor gaan de elektromotoren lang mee.

De Minn Kota Endura 30 is het instapmodel fluistermotor. Met een gewicht van maar 9 kilo is dit het lichtste C2 model. Deze buitenboordmotor kan een gewicht stuwen van maximaal 850 kilo en verbruikt op vol vermogen 27 Ampère. De Minn Kota Endura 30 is ideaal voor een kleine rubberboot of kano tot ongeveer 3 meter.

Voor (zeil)boten tot 3,5 meter is de Minn Kota Endura C2 34 een aanrader. Deze kan een gewicht stuwen van maximaal 950 kilo en verbruikt op vol vermogen 33 Ampère. De ergonomische bedieningshendel van de buitenboordmotor kan worden verlengd zodat je altijd een ontspannen vaartpositie hebt. Het prijsverschil met de Minn Kota Endura C2 30 is minimaal, wat dit model erg aantrekkelijk maakt.

De Minn Kota Endura C2 40 levert een stuwkracht van 40 LBS en is daarmee geschikt om een boot tot 4 meter voort te bewegen.

Heb je een middelgrote boot? De Minn Kota Endura C2 45 is sterk genoeg voor boten met een maximale lengte van 4,5 meter.

Minn Kota Endura Max

De Minn Kota Endura Max is de geoptimaliseerde versie van de Minn Kota Endura C2. Het zijn dezelfde fluistermotoren, maar dan met een traploze snelheidsregeling en een digital maximizer.

Minn Kota Riptide Endura SC

Vaar jij op zowel zoet als zout water? Dan zijn de Minn Kota Riptide Endura SC modellen een aanrader. Ook deze zijn verkrijgbaar met verschillende stuwkrachten.

Minn Kota elektromotor kopen?

Een Minn Kota elektrische buitenboordmotor is eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Neem bij vragen en/of voor advies gerust vrijblijvend contact op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze watersportwinkel.