Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
vetus-onderdelen-motorboot-KOK-watersport

Vetus onderdelen voor motorbootliefhebbers

Motorbootliefhebbers, speciaal voor jullie zetten wij op een rijtje wat voor producten wij voor je in huis hebben zodat je je motorboot van de beste apparatuur kunt voorzien. Van brandstoffilter tot boegschroef, we verkopen het allemaal. Een merk waar wij veel motorbootproducten van verkopen is bijvoorbeeld Vetus.

Over Vetus
Vetus is een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van onder meer scheepsmotoren en onderdelen van pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. En dat al meer dan 45 jaar. De producten die zij verkoopt zijn innovatief en van hoge kwaliteit. Van Vetus verkopen wij onder meer motorinstrumenten, koel- & uitlaataccessoires en boegschroeven.

vetus-onderdelen-2

Vetus onderdelen

De motorinstrumenten die wij van Vetus verkopen zijn koelwaterfilters en bijbehorende deksels behoren tot de koelwateraccessoires. Wat betreft uitlaataccessoires vind je een breed aanbod van Vetus in slangklemmen, slangverbinders, uitlaatslangen, en waterlocks. De boegschroeven die wij van Vetus verkopen zijn te koop in verschillende mate van stuwkracht (kgf), lopend van 35 kgf tot 140 kgf. Naast reeds genoemde producten, verkopen wij ook Vetus onderdelen zoals afstandsbedieningen, besturingen en anoden.

Dus mocht je een onderdeel voor de boot nodig hebben, kom gerust langs of ga naar onze webshop!