Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open tot 17:00

Handwindmeters

Een handwindmeter is een eenvoudige en compacte uitvoering van een windmeter, ook wel anemometer genoemd. Je hoeft het apparaat alleen met de hand boven je uit te steken om de windsnelheid te meten. De waarde wordt getoond op een klein digitaal display. Wij verkopen handwindmeters voor aan boord van de merken Windy en Skywatch.

Lees meer
1 resultaat (1-1)
Sorteren op:

Windy handwindmeter

De Windy handheld anemometer is voorzien van drie windcups op een rotor en een 3V lithium batterij. De grote display geeft de (maximale) windsnelheid, luchttemperatuur en gevoelstemperatuur (windchill) weer. Bij weinig licht schakelt de achtergrondverlichting automatisch in. Het apparaat is waterdicht en blijft drijven en kan ingesteld worden op digitale knopen in km/h of mph. Bovendien schakelt de Windy automatisch uit nadat de cups 60 seconden zijn gestopt met draaien voor batterijbesparing.

Skywatch handwindmeters

De Skywatch Eole heeft een ergonomisch en esthetisch ontwerp en een grote 3D propellor voor een nauwkeurige indicatie van de windsnelheid. Alsook een grote lcd-display met achtergrondverlichting. Het instrument kan eventueel met zijn aluminium voet op een camerastatief worden geschroefd.

De Skywatch Xplorer 1 is één van de meest compacte handwindmeters en ideaal voor personen die enkel geïnteresseerd zijn in de windsnelheid (dus geen temperatuur of andere gegevens). Het apparaat heeft een waterproof behuizing en een lithium batterij voor langdurig gebruik. De display schakelt automatisch uit na 1 minuut.

Handwindmeter kopen bij KOK watersport

Onze handwindmeters zijn ideaal voor gebruik op de boot, van hoge kwaliteit én scherp geprijsd. Bestel jouw favoriete exemplaar eenvoudig in onze webwinkel of bezoek de watersportwinkel in Rotterdam.