Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

De producten van ePropulsion zijn vooruitstrevend als het aankomt op motoraandrijving in de watersport en recreatievaart. Elektrisch varen wordt steeds meer de norm en daar speelt ePropulsion met de voorzieningen goed op in. Daarbij staat het comfortabel varen centraal, met een fluistermotor en de krachtige propeller glijdt de boot soepel door het water.

Lees meer
4 resultaten (1-4)
Sorteren op:

De ePropulsion motoren

De ePropulsion buitenboordmotoren zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Afhankelijk van het type boot dat je hebt en de grootte, is meer of minder kracht nodig. ePropulsion biedt elektromotoren voor rubberboten en zeilboten aan, tot motortechniek voor sloepen en motorboten.

Propellers

Om de boot soepel voort te stuwen door het water zijn krachtige propellers essentieel. ePropulsion heeft een aantal verschillende modellen ontworpen, met twee propellerbladen en drie bladen. De propellers zijn gemaakt van stevig materiaal, de Spirit 1.0 propeller is gemaakt van nylon en is met vezels versterkt.

Accessoires

Bij de motor horen diverse accessoires. Denk hierbij aan een oplader voor de accu, tassen om de accu en motor in op te kunnen bergen, maar ook anodes om het materiaal tegen corrosie te beschermen en een polsband met dodemansknop voor als je in een noodsituatie de boot moet stoppen.

Waarom een elektrische buitenboordmotor?

Veel nieuwe booteigenaren kiezen al voor elektrisch varen, aangezien je dan gegarandeerd bent van toegang tot elk gebied. Er zijn steeds meer plekken waar elektrisch varen een vereiste is en waar varen op brandstof niet is toegestaan. Dit heeft zowel met geluidsoverlast als milieu gerelateerde redenen te maken. Als je momenteel een brandstofmotor op je boot hebt, kan je overwegen om deze te vervangen door een elektrische buitenboordmotor van ePropulsion.

Voordelen van een Fluistermotor

De elektrische buitenboordmotor wordt ook regelmatig fluistermotor genoemd. Dit heeft, zoals de naam al zegt, met het minimale geluid te maken dat de buitenboordmotor produceert. Dit is zowel prettig voor de bestuurder en opvarenden, je kan elkaar beter verstaan en het zorgt voor meer rust aan boord. Daarnaast is het ook prettiger voor de omgeving waar je doorheen vaart, voor de natuur, maar ook voor mensen die langs het water wonen of zich daar bevinden.

Spirit Evo

De Spirit 1.0 Evo heeft een langere vaartijd op volle kracht dan vele andere buitenboordmotoren, bovendien kan je middels hydrogeneratie de accu opladen terwijl je zeilt of vaart.

ePropulsion producten kopen

Wij voorzien je graag van extra informatie en advies over de ePropulsion producten. Wat je nodig hebt en waar je aan moet denken bij de installatie en het gebruik ervan. Wij hebben een selectie ePropulsion producten beschikbaar in onze webshop en in onze watersportwinkel in Rotterdam.