Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Whale Orca

De Whale Orca Electric is perfect voor boten die een bilgepomp nodig hebben in een kleine, krappe ruimte. Deze krachtige dompelpomp levert ondanks zijn compacte formaat grootse prestaties. Het is zo ontworpen dat de aanzuigkorf bijna de gehele onderkant van de pomp beslaat. Hierdoor kan de Orca zo efficiënt mogelijk het water opzuigen. Daarnaast zorgt de zeer sterke behuizing van ABS kunststof voor een goede bescherming. De behuizing is ook gemakkelijk te verwijderen zodat je goed bij de motor en het filter kan om deze te reinigen. Zo beleef je lange tijd plezier van de robuuste Whale Orca Electric.

Whale Supersub

De Whale Supersub is klein en smal en daardoor eenvoudig te plaatsen. Traditionele bilgepompen zijn rond en hoog en daardoor niet volledig onder in de bilge te monteren. Met als nadeel dat er altijd water blijft staan. Met de Subersub heb je hier dus geen last van. Om het nog makkelijker te maken zijn de slangaansluiting en aanzuigkorf draaibaar voor een optimale positie. Deze bilgepomp werkt ook goed als de boot slingert en is ontworpen om te bedienen via een vlotterschakelaar en/of schakelpaneel.

Whale Subersub Smart

Voor wie écht optimaal gebruik wil maken van de beperkte ruimte, is de Whale Subersub Smart de perfecte keuze. De Smart-versies van de Whale Subersub beschikken over een ingebouwde elektronische vlotter. Hierdoor bespaar je ook nog op de ruimte die je anders kwijt zou zijn aan de vlotter. De automatische "Electric field Sensor" schakelt de bilgepomp automatisch aan- en uit en heeft geen onderhoud nodig. De Whale Supersub Smart staat bekend als een van de beste bilgepompen op de markt.

Meer informatie over bilgepompen?

Lees dan ons blogitem Bilgepompen: wat heb je nodig?

Whale bilgepomp kopen?

Een bilgepomp van het bekende merk Whale bestel je eenvoudig in onze webshop. Neem voor persoonlijk advies gerust vrijblijvend contact met ons op. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze watersportzaak in Rotterdam.