Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Voordelen van een opblaasbaar reddingsvest

Een opblaasbaar reddingsvest draait je automatisch op je rug met het gezicht boven water. Een groot voordeel van een automatisch reddingsvest is dat het erg comfortabel zit. Daarnaast word je bewegingsvrijheid niet beperkt. Watersporters kiezen ook steeds vaker voor een automatisch reddingsvest vanwege de gebruiksvriendelijkheid.

Houd er rekening mee dat een opblaasbaar reddingsvest regelmatig gekeurd dient te worden. Het is raadzaam om dit elke 2 jaar te laten doen. Meer informatie lees je in ons blogitem over reddingsvesten keuren.

Welk automatisch reddingsvest kopen?

Welk automatisch reddingsvest je het best aan kan schaffen is onder meer afhankelijk van het vaargebied, gewenste comfortniveau, gebruiksgemak en de benodigde uitrusting.

Van Secumar hebben wij onderstaande opblaasbare reddingsvesten in het assortiment.

Exemplaren met een drijfvermogen van 170N zijn geschikt voor de kust- en binnenwateren. Vaar je op groot water? Kies dan voor 275N.

We hebben ook kinderreddingsvesten van Secumar.

Secumar reddingsvest kopen bij KOK watersport

Voor elke eis of vaargebied heeft Secumar een geschikt opblaasbaar reddingsvest. Bestel jouw watersportproducten eenvoudig online of bezoek onze megastore in Rotterdam. Schroom ook vooral niet om contact op te nemen voor persoonlijk advies.