Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons
Code-Zero kleding

Code-Zero kleding voor alle activiteiten en seizoenen

Het nautische kledingmerk Code-Zero is niet zo lang geleden opgericht door fanatieke zeilers en nu al een begrip in de watersportwereld. Het uitgebreide assortiment biedt tal van mogelijkheden voor functionele en casual outfits. In dit blog gaan we dieper in op het veelzijdige assortiment, het team achter Code-Zero en de wereldwijde groei.

Veelzijdig assortiment

In de nautische wereld staat een Code Zero voor een zeil dat onder verschillende omstandigheden veelzijdig inzetbaar is. Het Code-Zero assortiment wordt met dezelfde veelzijdigheid ontwikkeld. Voor alle vrijetijdsactiviteiten en weersomstandigheden biedt het merk passende collecties. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen kiezen uit basics als polo’s, shirts en shorts. Voor de koudere momenten zijn er sweaters, softshell jacks en jassen met winddichte en waterdichte eigenschappen. Bovendien is de kleding in diverse kleuren en prints verkrijgbaar. De ontwerpers houden namelijk van strakke designs met felle kleuren en grafische prints. Welke producten je ook kiest, alles is moeiteloos met elkaar te combineren. Naast stijlvol, zijn de kledingstukken ook uiterst comfortabel en van hoge kwaliteit.    

Voor en door watersportliefhebbers

In 2017 werd Code-Zero gelanceerd door wedstrijdzeiler Marc Blees. In een korte tijdspanne heeft hij er samen met een toegewijd team een wereldwijd bekend en gewild merk van gemaakt. Omdat Code-Zero is gecreëerd door professionele zeilers sluit het assortiment perfect aan op de behoeften van de doelgroep. Eigen ervaringen, maar ook die van andere zeilers over de hele wereld vormen een inspiratiebron. Daarnaast maken innovaties in de watersport- en modewereld en moderne materialen het mogelijk om kwaliteit, comfort, stijl en praktische elementen moeiteloos met elkaar combineren.

De wereld veroveren

Het begon allemaal met een kantoor in Aalsmeer en niet veel later bevinden zich vestigingen in onder meer Duitsland, Frankrijk, Spanje en Amerika. Daarnaast zijn er meerdere Code-Zero retail outlets in Europa en Amerika. Het merk blijft aan de weg timmeren en is ook kledingsponsor van nationale en internationale zeilevenementen als Les Voiles de Saint Barth, Koninklijke Watersport Vereniging Sneek, America’s Cup en Bol d’Or Mirabaud. Bovendien is Code-Zero kledingpartner van prestigieuze boten als Moonbeam IV, Quantum Racing en Black Jack.

Bol d’Or Mirabaud Code-Zero

Code-Zero kleding kopen?

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige, comfortabele kleding voor op de boot? Ontdek dan het Code-Zero assortiment in onze webshop of watersportwinkel. Advies nodig? Neem gerust contact op met een van onze poductspecialisten of kom langs in Rotterdam.