Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Vandaag open van 9:00 tot 18:00

Fenderhoezen

De fenderhoezen zijn bedoeld om de boot extra te beschermen en de fender te verzachten. De hoezen worden gemaakt van Uv-bestendig elastisch materiaal. Je trekt de hoes gemakkelijk over de stootwil heen als een soort van sok. Het voorkomt vlekken en vegen die veroorzaakt kunnen worden door het materiaal van de fender of door wat er aan de fender blijft kleven.

Lees meer
19 resultaten (1-19)
Sorteren op:

Fenderhoes kopen: welke fenderhoezen zijn verkrijgbaar?

Het soort fenderhoes die je koopt is afhankelijk van het soort stootwil welke je aan boord gebruikt. Zo zijn er hoezen te vinden voor de langwerpige vorm stootwil de Majoni fender en voor de bolfenders. Voor beide fenders zijn de hoezen in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Voordelen gebruik van een fenderhoes

Door het elastische materiaal blijft de hoes stevig zitten om de fender en zorgt deze voor optimale bescherming van je boot. Bovendien zien de fenders er op deze manier beter uit. Ze zijn wasbaar en zorgen voor lang behoud van zowel de fender als de boot lak. De kleur van je stootwil maakt nu niet zoveel meer uit, met een fenderhoes geef je de fender een subtiele kleur naar keuze.