Klantenservice

Kunnen wij je helpen?
010 - 285 71 77

Winkel is gesloten: mail ons

Fenderpomp

Om ervoor te zorgen dat stootwillen hun functie kunnen vervullen, is een goede stevigheid essentieel. Om de stootwil te vullen met lucht en van de juiste druk te voorzien, heb je een fenderpomp nodig.

Lees meer
5 resultaten (1-5)
Sorteren op:

Stootwil opblazen met een fenderpomp

De fenderpomp is een speciaal ontworpen pomp die wordt gebruikt om stootwillen op te blazen. Deze pomp is compact, draagbaar en eenvoudig in gebruik. Hij maakt het gemakkelijk om de stootwillen snel op te blazen tot de juiste druk zonder al te veel inspanning.

De adapter en het ventiel

Om de fenderpomp (of eventueel een fietspomp) aan de stootwillen te koppelen, is een speciale adapter nodig. De adapter is een klein onderdeel dat de aansluiting vormt tussen de fenderpomp en het ventiel van de stootwil. De messing adapter is geschikt voor de meeste fietspompen en die past op het ventiel die in de Majoni star stootwillen zit. Verschillende soorten stootwillen kunnen verschillende typen adapters en ventielen gebruiken. Het is dus van belang om de juiste adapter te hebben die past op de stootwillen die je aan boord hebt.

Het ventiel is het mechanisme op de stootwil waardoor lucht in en uit de stootwil kan stromen. Het ventiel moet stevig en goed functionerend zijn om lekkage van lucht te voorkomen en een goede inflatie te garanderen.